WIL JIJ DE KIDS VAN LOMBOKCARE OOK HELPEN?

Lieve vrienden, familie en kennissen, over een maandje ben ik jarig en dit wil ik graag met jullie vieren door de kinderen van stichting LombokCare te helpen. Ik zou heel blij zijn als jullie de moeite doen om mij een kaartje te sturen, maar het zou mij veel gelukkiger maken als jullie even op deze link klikken! Delen wordt gewaardeerd en onze dank is groot, alle beetjes helpen! <3

“Children have a special way, of adding joy to every day”

http://www.dreamordonate.nl/5379-help-stichting-lombokcare

Wij hebben jullie hulp nodig! Kunnen jullie een klein bedrag missen? Manon, Elise en ik lopen momenteel stage in Lombok, Indonesië bij een stichting die zich inzet voor kinderen met een lichamelijke en/of meervoudige beperking. Op onze stage www.lombokcare.com​ zijn er erg weinig effectieve voorzieningen voor de kinderen. Wij kunnen erg veel educatieve spullen gebruiken, maar ook effectieve tools voor de fysiotherapie met de kinderen. Met meer centjes kunnen we meer kinderen helpen, veel ouders kunnen namelijk zelf geen bijdrage leveren. Er zijn momenteel ook een aantal kinderen die een rolstoel nodig zullen hebben voor de rest van hun leven, maar helaas is hier geen geld voor. Voorkomende aandoeningen bij deze kinderen zijn down syndroom, cerebrale parese, waterhoofd, maar ook spinale musculaire atrofie. Op deze manier willen wij proberen om samen met jullie een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van deze kinderen! Willen jullie deze lieve, dankbare kinderen ook helpen en kunnen jullie een klein bedrag missen, een pakje sigaretten minder roken, twee drankjes minder drinken of misschien een pizza minder eten? :) Doneer dan hier!