TEAMUITJE, MIDDENEVALUATIE & FILMPJE!

TEAMUITJE

Vorige week woensdag zijn we mijn het personeel van Lombok Care naar Gili Nanggu geweest. Hier hebben we met z’n allen een super dag gehad! ’s Morgens vroeg verzamelden we bij de stichting, 8 uur was afgesproken, maar natuurlijk was niet iedereen op tijd haha. Rond half 9 zijn we vertrokken naar Sekotong om hier de boot te pakken naar gili Nanggu. We waren met 18 personen verdeeld over 2 boten. Op het eiland gingen we snorkelen en wat estafette spellen doen. Bij het eerste spel moesten we met een rietje tussen onze bovenlip en neus, een elastiekje overgeven naar de volgende teamgenoot. Dat was zo makkelijk nog niet, dus er werd veel gelachen. Daarna zijn we weer even gaan zwemmen en zijn we begonnen aan ons volgende spel. We moesten zeewater op een bord leggen, over onze hoofden doorgeven naar de volgende speler en met dat water een bekertje vullen tot het balletje uit het bekertje viel. Het was erg gezellig met al mijn collega’s en er werd veel gekkigheid uitgehaald en gelachen (en vals gespeeld). Daarna zijn we naar een ander eilandje gevaren om daar de lunch klaar te maken. Er werd een vuurtje gemaakt en een heleboel vissen gegrild, erg leuk om te zien hoe ze dat zo even doen op het strand. We hebben heerlijk gegeten, zoals altijd als Bibi eten klaarmaakt.  Daarna was het tijd om te bidden en dat mooi om te zien, normaal gesproken bidden ze in de bidruimte op de stichting en dan zie je dat niet. Ook hier hebben we nog allemaal gezwommen en gesnorkeld en zijn we naar het laatste eilandje gevaren, een echt mini eilandje genaamd gili Kedis. Hier hebben we nog touwtrekken gedaan en wat gevolleybald, waarna ik uitgeput was en op de boot ben gaan liggen en zijn we vlak daarna terug naar huis vertrokken. Het was echt een super leuke dag en ik ben erg blij dat ik zo’n leuke stage heb met super collega’s! Colleagues turned into friends and family <3

DSC_5123

 

MIDDENEVALUATIE

Volgende week donderdag heb ik mijn midden evaluatie met mijn docent van school en mijn praktijkbegeleidster Mindie. Daarvoor moet mijn begeleidster mij beoordelen. Gister hebben we samen met mijn begeleidster, de directeur van de stichting en met Kun, een collega waar ik veel mee samenwerk gesprek gehad hierover. We hebben de beoordelingsformulieren besproken waarop zij mij op moeten scoren en achteraf was er nog ruimte voor algemene feedback. De directeur van de stichting zei: “we must find someone like Dauja as a social worker for the foundation”. Hoe leuk is dat om te horen! Hij gaf ook aan dat hij het fijn vind dat ik een goede connectie heb met het team en dat ik altijd alles wat ik doe terugkoppel naar hem. Hij ziet dat ik iemand ben die echt om de stichting geeft en dat ik samen met de andere twee stagiaires de eerste ben die geld inzamelt en ook echt actief meezoekt in welke hulpmiddelen er nodig zijn voor welke kinderen. Mijn praktijkbegeleidster zegt dat ik de eerste stagiaire ben die echt deel is van het team en dat iedereen heel erg blij is met mij. Ik ben ook erg tevreden en gelukkig op mijn stage, ik kan hier helemaal mijzelf zijn. Ik was natuurlijk erg blij met mijn beoordeling en de feedback die ik kreeg, dat geeft me toch weer een goed gevoel en zin om te laten zien wat ik nog meer in huis heb!

De komende 2 weken zal ik erg druk bezig zijn met de assessments voor de nieuwe kinderen voor komend schooljaar. Zoals jullie al eens eerder hebben gelezen ben ik ook bezig om de klassenindeling te veranderen en kinderen met dezelfde kwaliteiten en niveaus bij elkaar te plaatsen. Dit moet over 2 weken klaar zijn dus ik heb momenteel veel werk te doen, maar ik heb er zin in!

21 Juni vertrek ik naar Maleisië om mijn visum te verlengen en nog wat rond te reizen, Cynthia mijn huisgenootje heeft besloten om mee te gaan dus dat word erg gezellig! Ik heb dan vakantie tot 17 juli dus ik ben misschien van plan om na Maleisië ook nog naar Java te gaan. Wie weet..

Ik heb een video gemaakt van hoe een dag eruit ziet bij stichting Lombok care, deze kunnen jullie hieronder bekijken. :)

 

 

Dat was het weer voor nu, tot gauw!

 

 

 

 

7 reacties op “TEAMUITJE, MIDDENEVALUATIE & FILMPJE!

  1. Hoihoi Dauja,
    Helemaal top wat je daar allemaal voor Lombok Care doet! En als ik het verhaal van het team uitje lees wil ik ook gelijk weer terug naar Lombok voor nog een vakantie bij jullie haha. En je filmpje kwam echt binnen, heel goed gemaakt ook. Verborgen talent ontdekt?

  2. Heel leuk om te lezen hoe het er allemaal aan toe gaat en fijn dat alles ook zo goed gaat, succes ermee en geniet er nog maar van. xxxx pap

  3. Leuk om te lezen altijd wat je meemaakt! Super goed van jou wat je daar allemaal doet en dat je het zo serieus neemt! Je mag heel trots zijn

  4. Weer een leuk en interessant bericht. Fijn dat je het zo goed naar je zin hebt en nog fijner dat het zo goed gaat met je werk en school. Heel veel succes komende tijd met de assessments en je andere dingen. Ben trots op jou en vind het heel knap wat je doet. Dikke knuffel&kus…………Frank.

Reacties zijn gesloten.